Το FoulsPress είναι το μεγαλύτερο σύστημα αναμετάδοσης συνδέσμων σε πραγματικό χρόνο σε πλατφόρμα blogger!
Και είναι δωρεάν...

Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020

ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ: Στην Αμερική φτιάχνουν στρατόπεδα συγκέντρωσης για να βάλουν σε καραντίνα τους ασθενείς με κορονοιό. Στην Georgia στις ΗΠΑ θα τους...

ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ
ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
Στην Αμερική φτιάχνουν στρατόπεδα συγκέντρωσης για να βάλουν σε καραντίνα τους ασθενείς με κορονοιό. Στην Georgia στις ΗΠΑ θα τους βάλουν στο Hard Labor Creek State Park..
Mar 17th 2020, 00:17Αυτό είχε ως στόχο να διαβεβαιώσει τους κατοίκους ότι γινόταν κάτι για να προετοιμαστούν, αλλά αυτό δεν ήταν ευπρόσδεκτο για κάποιους πολίτες, γιατί η καραντίνα σε ένα "απομονωμένο τμήμα" ενός τόπου που ονομάζεται "Hard Work Creek" ακούγεται σαν μια ταινία τρόμου .


 Στην Τζώρζια δεν βρίσκονται και οι πλάκες των σατανάδων της οικουμένης, που μιλούν για μείωση του πληθυσμού;;;*

Ώστε ξεκινούν με... Greek...

Θα τα καταφέρουν;;;


Καλλιόπη Σουφλή

Ανακοινώθηκε ότι η Πολιτεία Georgia, στο Νότο των Ηνωμένων Πολιτειών θα μετατρέψει ένα τμήμα ενός κρατικού πάρκου σε ζώνη απομόνωσης για ασθενείς με κορονοϊό. 


Λίγο μετά την άφιξη του ιού στη Γεωργία, ο κυβερνήτης του κράτους, Brian Kemp, ανακοίνωσε ότι οι κρατικοί υπάλληλοι προετοίμαζαν το Hard Work Creek State Park στην κομητεία Morgan για την απομόνωση και την παρακολούθηση των ασθενών που μπορεί να έχουν εκτεθεί στην ασθένεια που προκαλείται από τον κορονοϊό. 

Αυτό είχε ως στόχο να διαβεβαιώσει τους κατοίκους ότι γινόταν κάτι για να προετοιμαστούν, αλλά αυτό δεν ήταν ευπρόσδεκτο για κάποιους πολίτες, γιατί η καραντίνα σε ένα "απομονωμένο τμήμα" ενός τόπου που ονομάζεται "Hard Work Creek" ακούγεται σαν μια ταινία τρόμου .


Πηγή


 * Οι πλάκες της Τζώρτζια...
ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!
ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΦΑΡΑ...
ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ.


 
FED
 
 
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου