Το FoulsPress είναι το μεγαλύτερο σύστημα αναμετάδοσης συνδέσμων σε πραγματικό χρόνο σε πλατφόρμα blogger!
Και είναι δωρεάν...

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020

Pronews.gr: Οπλοκατοχή στις ΗΠΑ: Δεν πέρασε το σχέδιο νόμου για απαγόρευση εμπορίου τουφεκιών στην Βιρτζίνια

Pronews.gr
Οπλοκατοχή στις ΗΠΑ: Δεν πέρασε το σχέδιο νόμου για απαγόρευση εμπορίου τουφεκιών στην Βιρτζίνια
Feb 18th 2020, 04:51

Η προσπάθεια να νικηθεί ο νόμος της οπλοκατοχής στην πολιτεία της Βιρτζίνια δεν στέφθηκε από επιτυχία.

Μετά από μεγάλη κόντρα μεταξύ Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικανών για το θέμα της οπλοκατοχής, δεν πέρασε το σχέδιο νόμου στην πολιτεία που θα απαγόρευσε την εμπορική διάθεση τουφεκιών εφόδου και γεμιστήρων μεγάλης χωρητικότητας. Η οπλοκατοχή μετατράπηκε σε κεντρικό ζήτημα της πολιτικής αντιπαράθεσης των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπλικάνων στην πολιτεία και θεωρείται πως στο θέμα δεν αποκλείεται να διαμορφώσει τάση.

Το επίμαχο σχέδιο νόμου εξέπνευσε στο επίπεδο της επιτροπής της πολιτειακής Γερουσίας που είναι αρμόδια για τα ζητήματα της δικαιοσύνης, διότι πολλοί Δημοκρατικοί, που έχουν τον έλεγχο του Κογκρέσου στην Βιρτζίνια, επέλεξαν να μην τηρήσουν τη γραμμή του κόμματός τους, σύμφωνα με τον πολιτειακό ραδιοφωνικό σταθμό WRVA και την εφημερίδα The Washington Post. Το κείμενο έτσι μπήκε στο συρτάρι για τουλάχιστον έναν χρόνο στην πολιτεία που έχει πληθυσμό 8,5 εκατομμυρίων κατοίκων.

Τον περασμένο μήνα, πάνω από 10.000 άνθρωποι πήραν μέρος σε διαδήλωση υπέρ του δικαιώματος της οπλοκατοχής και της οπλοφορίας στην πολιτειακή πρωτεύουσα, την πόλη Ρίτσμοντ. Ο Ντόναλντ Τραμπ μάλιστα τάχθηκε υπέρ της κινητοποίησης αυτής, καθώς έχει τονίσει ότι σκοπεύει να διατηρήσει το δικαίωμα στην οπλοκατοχή.
 

 
 
 
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου