Το FoulsPress είναι το μεγαλύτερο σύστημα αναμετάδοσης συνδέσμων σε πραγματικό χρόνο σε πλατφόρμα blogger!
Και είναι δωρεάν...

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020

Press24.gr: Κικίλιας για τον κορονοϊό: Δεν υπάρχει λόγος πανικού - Ψυχραιμία και σωστή ενημέρωση - ΒΙΝΤΕΟ

Press24.gr
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot
Κικίλιας για τον κορονοϊό: Δεν υπάρχει λόγος πανικού - Ψυχραιμία και σωστή ενημέρωση - ΒΙΝΤΕΟ
Feb 27th 2020, 02:12

Ψυχραιμία, νηφαλιότητα και αυτοπειθαρχία συνέστησαν οι συμμετέχοντες στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, μετά το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορονοϊού στη χώρα μας.

Μόλις έγινε γνωστό ότι η 38χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη που επέστρεψε από το Μιλάνο πριν από λίγες ημέρες, νόσησε από τον ιό, ο κρατικός μηχανισμός ενεργοποιήθηκε με στόχο την καλύτερη ενημέρωση και προστασία του κοινού.

Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα εμφανίζει ήπια συμπτώματα και ακολουθεί την ενδεδειγμένη αγωγή, χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ είναι σε εξέλιξη βρίσκεται και η διαδικασία ιχνηλάτησης των ατόμων του οικογενειακού και φιλικού της περιβάλλοντος αλλά και όσων βρέθηκαν κοντά της κατά την πτήση της επιστροφής από το Μιλάνο.

«Να υπάρχει ψυχραιμία και ηρεμία κι ενημέρωση σωστή. Θα ενημερώνουμε μόνιμα, σωστά, ψύχραιμα για την κατάσταση της δημόσιας υγείας. Δεν υπάρχει λόγος πανικού. Η οργάνωση και η συνεργασία θα μας κάνουν να έχουμε καλά αποτελέσματα. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία. Να ακούμε τους ειδικούς που γνωρίζουν καλύτερα απ' όλους. Προσομοιάζει με τον ιό της γρίπης. Τα πιο πολλά θα είναι ασυμπτωματικά. Ο κόσμος αν αισθάνεται ότι έχει συμπτώματα να μείνει σπίτι του και να συμβουλεύεται τον γιατρό του», ανέφερε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

«Δεν πρέπει να υπάρξει πανικός. Το μόνο που πρέπει να υπάρξει είναι ψυχραιμία. Εμείς είμαστε εδώ ως περιφέρεια για να διασφαλίσουμε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά», τόνισε από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Πρέπει να παραμείνουμε απολύτως ψύχραιμοι. Αυτό που χρειάζεται είναι ενημέρωση και αυτοπειθαρχία. Ο καθένας να απευθύνεται στον γιατρό του και να ακολουθεί οδηγίες. Κανένας λόγος πανικού. Ενεργοποιήσαμε τα πρωτόκολλα που χρειάζονται προληπτικά και όλος ο κρατικός μηχανισμός είναι σε ετοιμότητα. Δεν υπάρχει λόγος για πανικό», σημείωσε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Δείτε το βίντεο από το thestival.gr

 
Πολιτική
 
 
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου