Το FoulsPress είναι το μεγαλύτερο σύστημα αναμετάδοσης συνδέσμων σε πραγματικό χρόνο σε πλατφόρμα blogger!
Και είναι δωρεάν...

Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020

Press24.gr: Μηταράκης: Υπήρξαν ρουκέτες κατά των αστυνομικών και του ελικοπτέρου - Τι είπε για τον Μουτζούρη

Press24.gr
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot
Μηταράκης: Υπήρξαν ρουκέτες κατά των αστυνομικών και του ελικοπτέρου - Τι είπε για τον Μουτζούρη
Feb 27th 2020, 15:11

"Πέρασα όλο το 24ωρο στον θάλαμο επιχειρήσεων. Οι εντολές της πολιτικής ηγεσίας και του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. ήταν να υπάρχει μηδενική επαφή και να μην επηρεαστεί κανένας πολίτης. Ένας από τους λόγους που ήταν μεγάλες οι δυνάμεις της αστυνομίας που πήγαν στα νησιά ήταν για να λειτουργήσει αποτρεπτικά και να μην υπάρχουν επεισόδια" δήλωσε στο Mega ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, στο Mega.

"Η χρήση χημικών που έγινε στο λιμάνι, το οποίο είναι δυσάρεστο συμφωνώ, οι αστυνομικοί έφτασαν στα σημεία χωρίς τραυματισμούς. Το ότι δέχθηκαν πυρά, υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών, υπάρχουν ρουκέτες που έχουν ριχθεί σε αστυνομικούς, υπάρχει ρουκέτα που ρίχθηκε σε ελικόπτερο. Από το έδαφος ρουκέτα στο ελικόπτερο, αυτές τις αυτοσχέδιες που κάνουν στη Χίο. Υπήρξε μια ακραία οργάνωση που δεν αντιπροσωπεύει τους φιλήσυχους νησιώτες. Κάποιοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν αυτό το γεγονός. Εγώ δέχομαι ότι έχουν αγανακτήσει οι νησιώτες γιατί έχουν 42.000 άτομα στα νησιά" πρόσθεσε.

"Με πήρε ο κ. Μουτζούρης χθες και μου είπε δεν θα έρθω στη σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό γιατί μου μίλησε ο Πρωθυπουργός απότομα στο τηλέφωνο. Γιατί ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, του είπε ότι αυτή τη στιγμή πολιορκείται στρατόπεδο του ελληνικού στρατού και κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές και του ζήτησε προσωπικά να παρέμβει στο σημείο ως Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου να προστατεύσει να μην υπάρχει απώλεια ζωής" υπογράμμισε.

"Είχε επικοινωνήσει μαζί μου ο κ. Μουτζούρης πριν δω αυτό το βίντεο. Μου είπε επειδή μου μίλησε απότομα στο τηλέφωνο δεν έρχομαι" συμπλήρωσε.

 
Πολιτική
 
 
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου