Το FoulsPress είναι το μεγαλύτερο σύστημα αναμετάδοσης συνδέσμων σε πραγματικό χρόνο σε πλατφόρμα blogger!
Και είναι δωρεάν...

Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020

Press24.gr: Οι εξελίξεις στη Λιβύη στο επίκεντρο του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων τη Δευτέρα

Press24.gr
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot
Οι εξελίξεις στη Λιβύη στο επίκεντρο του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων τη Δευτέρα
Feb 17th 2020, 04:39

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Λιβύη θα είναι στο επίκεντρο του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που συνεδριάζει τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες και στο οποίο την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας. 

Σε πρόγευμα εργασίας, με συμμετοχή του Αλβανού πρωθυπουργού, Έντι Ράμα, θα εξεταστεί η προοπτική ένταξης της Αλβανίας στην ΕΕ. 

                              Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ

"Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα μεταβεί αύριο, ‪Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, στις Βρυξέλλες όπου θα λάβει μέρος στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ.

Αρχικά, o Υπουργός Εξωτερικών θα μετάσχει σε άτυπο πρόγευμα εργασίας, με συμμετοχή του Αλβανού Πρωθυπουργού, Edi Rama, κατά το οποίο θα εξετασθεί η ενταξιακή προοπτική της χώρας, καθώς και στη Διάσκεψη Δωρητών για την Αλβανία σε συνέχεια του καταστροφικού σεισμού τον παρελθόντα Νοέμβριο.

Στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων, οι συνομιλίες των Υπουργών Εξωτερικών θα εστιάσουν στην κατάσταση στη Μέση Ανατολή, το Sahel, τη Βενεζουέλα και τα Δυτικά Βαλκάνια. Επιπλέον, το Συμβούλιο θα επικεντρωθεί στις τελευταίες εξελίξεις στη Λιβύη, ενώ θα συζητηθούν οι σχέσεις ΕΕ-Ινδίας και ΕΕ-Αφρικανικής Ένωσης.

Στο περιθώριο του Συμβουλίου, ο Ν. Δένδιας θα συναντηθεί με τον ομόλογό του της Εσθονίας, χώρα μη μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την περίοδο 2020-21".  

 
Πολιτική
 
 
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου