Το FoulsPress είναι το μεγαλύτερο σύστημα αναμετάδοσης συνδέσμων σε πραγματικό χρόνο σε πλατφόρμα blogger!
Και είναι δωρεάν...

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020

Press24.gr: Κορονοϊός: Έπαιξαν... ξύλο μέσα σε σούπερ μάρκετ στην Ιταλία - ΒΙΝΤΕΟ

Press24.gr
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot
Κορονοϊός: Έπαιξαν... ξύλο μέσα σε σούπερ μάρκετ στην Ιταλία - ΒΙΝΤΕΟ
Feb 27th 2020, 01:08

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από σούπερ μάρκετ στη Λομβαρδία, την περιοχή της Ιταλίας που εντοπίζονται τα περισσότερα κρούσματα του κορονοϊού, που δείχνει δύο άνδρες να χτυπούν ο ένας τον άλλον.

Το βίντεο είναι μέσα από σούπερ μάρκετ σε μία από τις πόλεις της Λομβαρδίας, περιοχή η οποία βρίσκεται σε καραντίνα λόγω του κορονοϊού. Οι δύο άνδρες ανταλλάσσουν κάποιες κουβέντες και στη συνέχεια γρονθοκοπούν ο ένας τον άλλον μπροστά στα μάτια των έκπληκτων πελατών και υπαλλήλων.

Μόνο τα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία παραμένουν ανοιχτά μέσα στην «κόκκινη ζώνη» της Ιταλίας, με τα αποθέματα τροφίμων να ελαττώνονται. Χαρακτηριστικό είναι πως στις πρώτες μέρες της καραντίνας τα σούπερ μάρκετ ξέμειναν από ζυμαρικά, κονσέρβες και μπουκάλια νερού.

 
Διεθνή
 
 
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου