Το FoulsPress είναι το μεγαλύτερο σύστημα αναμετάδοσης συνδέσμων σε πραγματικό χρόνο σε πλατφόρμα blogger!
Και είναι δωρεάν...

Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020

Press24.gr: Χατζηδάκης: Σε ποιους άξονες θα κινηθεί το νέο νομοσχέδιο για το περιβάλλον

Press24.gr
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot
Χατζηδάκης: Σε ποιους άξονες θα κινηθεί το νέο νομοσχέδιο για το περιβάλλον
Feb 14th 2020, 10:05

Τους άξονες του βασικού περιβαλλοντικού νομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, που θα κατατεθεί έως τα τέλη του μήνα, παρουσίασε ο υπουργός, Κωστής Χατζηδάκης, στους εκπροσώπους των περιβαλλοντικών οργανώσεων κατά τη χθεσινή καθιερωμένη – ανά δίμηνο- συνάντησή τους.

Ειδικότερα, ο κ. Χατζηδάκης παρουσίασε τον σχεδιασμό του Υπουργείου αναφορικά με:

• τις περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις,

• τη ρύθμιση για τις οικιστικές πυκνώσεις,

• μια σειρά από ρυθμίσεις για τα δάση και τους δασικούς χάρτες, καθώς και

• το νέο πλαίσιο για τους Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών.

«Οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις προσπαθούν να συνδυάσουν την προστασία του περιβάλλοντος με την προσπάθεια η χώρα να προχωρήσει μπροστά αναπτυξιακά χωρίς αγκυλώσεις και δογματισμούς. Ο κοινός στόχος αυτός είναι μια πραγματικά πράσινη πολιτική που θα έχει ως τελικό στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη», δήλωσε ο κ. Χατζηδάκης, ο οποίος άκουσε τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων των περιβαλλοντικών οργανώσεων και τους ζήτησε να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

«Θέλουμε για μια ακόμα φορά να διαβουλευτούμε πριν η Κυβέρνηση παρουσιάσει τις προτάσεις. Δεν είμαστε καταδικασμένοι φυσικά να συμφωνούμε - ούτε κι εσείς άλλωστε συμφωνείτε πάντοτε μεταξύ σας - αλλά νομίζω ότι είμαστε υποχρεωμένοι να συζητούμε διότι έχουμε πιστεύω έναν κοινό στόχο. Και πρέπει απροκατάληπτα και ειλικρινά να συζητούμε μεταξύ μας. Θεωρούμε ότι οι προτάσεις σας είχαν, έχουν και θα έχουν προστιθέμενη αξία», πρόσθεσε ο υπουργός.

 
Πολιτική
 
 
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου