Το FoulsPress είναι το μεγαλύτερο σύστημα αναμετάδοσης συνδέσμων σε πραγματικό χρόνο σε πλατφόρμα blogger!
Και είναι δωρεάν...

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020

Pireasnews.gr: Γελοία υποκείμενα… δείχνετε ποιοι είστε! Αναρχικοί κατά ΑΠΘ για το drone

Pireasnews.gr
Τα νέα του Πειραιά - Πειραϊκά νέα και Ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο
Γελοία υποκείμενα… δείχνετε ποιοι είστε! Αναρχικοί κατά ΑΠΘ για το drone
Feb 19th 2020, 12:56

Ντου στο Κέντρο Διεπιστημονικής Έρευνας και Καινοτομίας του ΑΠΘ στη Θέρμη πραγματοποίησαν μέλη της Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης. Τα μέλη της αναρχικής ομάδας έβαλαν στον στόχο τους το ΚΕΔΕΚ, καθώς όπως αναφέρουν σε κείμενό τους, αποκορύφωμα ήταν η δημιουργία του μη επανδρωμένου αεροχήματος (drone) RX-3 το οποίο δημιούργησε η ερευνητική ομάδα του ΑΠΘ σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

«Ενδιαφέρον πρόλαβαν ήδη να εκφράσουν το πολεμικό ναυτικό, αλλά και οι ένοπλες δυνάμεις» αναφέρεται στο κείμενο και προστίθεται: «Τα προγράμματα του ΚΕΔΕΚ είναι 100% χρηματοδοτούμενα από επιχειρηματίες και επιχειρηματικούς ομίλους που στόχο φυσικά δεν έχουν τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου της κοινωνικής πλειοψηφίας, αλλά την ικανοποίηση των ιδιωτικών τους συμφερόντων.
"Για να μη γίνεται οποιαδήποτε παρανόηση, τα συγκεκριμένα drones δεν αποτελούν τα καθημερινά "τηλεκατευθεινόμενα αεροπλανάκια" που αγοράζουμε από τα καταστήματα. Είναι στην ουσία σαν μικρά "αεροπλάνα", σταθερής πτέρυγας όπως ονομάζονται, που έχουν έναν κινητήρα και όλη τη διαμόρφωση ενός αεροσκάφους, απλά λέγονται Μη Επανδρωμένα Αεροχήματα. Όσο και να θέλουν να μας παραπλανούν, ξέρουμε καλά ποια είναι η πραγματική αλήθεια γύρω από τα drones.
"Πρόκειται για μια βιομηχανία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, που για άλλη μια φορά βρέθηκε σε πρώτο πλάνο στην επικαιρότητα παγκοσμίως, όταν προ ημερών Μη Επανδρωμένα Οχήματα (UAV) πέτυχαν τον στόχο τους και κατέστρεψαν εγκαταστάσεις παραγωγής και κατεργασίας πετρελαίου της Saudi Aramco στο Abqaiq και στο Khurais της Σαουδικής Αραβίας».
Πηγή: voria.gr

 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
 
 
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου