ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε και ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.

ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ
ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
Όσα πρέπει να γνωρίζουμε και ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.
Feb 8th 2020, 16:29

 ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ - ΕΒΡΑΙΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

-Οι Εβραίοι ξεκίνησαν προσπάθειες «διεθνοποίησης» της πόλεως της Θεσσαλονίκης στέλνοντας εκκλήσεις, και επιτροπή στο Λονδίνο με αίτημα την αυτονόμηση της Μακεδονίας γιατί σκόπευαν να κάνουν την Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα του εβραϊσμού.

Μπορεί πολλά απ' αυτά, να είναι γνωστά σε πολλούς, εδώ και χρόνια...

Είναι όμως απαραίτητο αυτή η γνώση, να διαδοθεί σε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

Γιατί ο ρόλος του ΚΚΕ και των εβραιοσιωνιστών, ήταν ανέκαθεν βρώμικος και πάντα σε βάρος της Ελλάδας και των συμφερόντων της.

ΗΤΑΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ, ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. 


Καλλιόπη Σουφλή

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ

Συνέλληνες.
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ - ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ :


-Προδοθήκαμε κατά κράτος από το κομμουνιστικό σκυλολόι της κυβερνητικής μαφίας, που υποχώρησε χωρίς εγγυήσεις στις σκοπιανές αξιώσεις του εβραίου Τζορτζ Σόρρος.

-Κάποια ιστορικά αποσπάσματα που σχετίζονται με την επικαιρότητα των ημερών για το Σκοπιανό πρέπει να μας προβληματίσουν σοβαρά.

-Το ΚΚΕ υπεραμύνεται των σκοπιανών, και κόπτεται για τις πολεμικές αποζημιώσεις των Γερμανών.

-Δεν ακούγεται ούτε μια λέξη για τις πολεμικές αποζημιώσεις που οφείλει το ΚΚΕ για τις καταστροφές που προκάλεσε σε βάρος του Ελληνικού λαού.

-Αν ήμασταν κράτος δικαίου και όχι γερμανική αποικία, θα έπρεπε να κατασχεθεί ολόκληρη η κινητή και ακίνητη περιουσία του ΚΚΕ και να μην χρηματοδοτείται από το Ελληνικό δημόσιο.

-Στα ιστορικά αρχεία του ΟΗΕ ο επονομαζόμενος εμφύλιος πόλεμος της Ελλάδας, αναφέρεται ως συμμοριτοπόλεμος (guerila conflict /war), επειδή οργανώθηκε, άρχισε και τελείωσε με την συμμετοχή Ελληνικών, Βουλγαρικών και Αλβανικών δυνάμεων, πού εκπαιδεύονταν στην Γιουγκοσλαβία (σε έδαφος άλλου ξένου κράτους), κατά του (νομίμου) κράτους της Ελλάδος.........

-ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .... ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ


-Όλο το Πανελλήνιο γνωρίζει ότι η δεξιά παράταξη έστελνε τους κομμουνιστές εξορία στα ξερονήσια. Λάθος μεγάλο.

-Οι κομμουνιστές στέλνονταν εξορία με την εφαρμογή του «Ιδιωνύμου Αδικήματος»(N.4229/24 Ιουλίου 1929) του Ελευθερίου Βενιζέλου, που ποινικοποιούσε τις «ανατρεπτικές» ιδέες και την παραχώρηση εθνικών εδαφών.


-Σε εφαρμογή του πρώτου άρθρου του «Ιδιώνυμου», από την 25.7.1929 ο Βενιζέλος έστειλε στην εξορία κατά την επτάχρονη εφαρμογή του, πάνω από 15.000 άτομα.

-Αυτούς τους χρεώθηκε ο Ιωάννης Μεταξάς επειδή ήταν δικτάτορας με την δικτατορία της 4.8.1936.

-Μετά τον πόλεμο ο Γεώργιος Παπανδρέου φρόντιζε τα ξερονήσια να φιλοξενούν πολλούς κομμουνιστές.

-«Η εβραϊκή κοινότητα, της Θεσσαλονίκης στους Βαλκανικούς πολέμους ενίσχυσε οικονομικά τον πόλεμο των Τούρκων εναντίον των Ελλήνων, προσφέροντας το τεράστιο σε αυτούς το ποσό των 650.000 χρυσών λιρών.

-Επί πλέον είχαν δημιουργήσει στρατιωτικό σώμα εθελοντών, για να πολεμήσουν στο πλευρό των Τούρκων κι εναντίον των Ελλήνων». (Εφημερίδα ΕΣΤΙΑ 9.10.1912).


-ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ

ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ

 

-Οι Εβραίοι ξεκίνησαν προσπάθειες «διεθνοποίησης» της πόλεως της Θεσσαλονίκης στέλνοντας εκκλήσεις, και επιτροπή στο Λονδίνο με αίτημα την αυτονόμηση της Μακεδονίας γιατί σκόπευαν να κάνουν την Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα του εβραϊσμού.

-Το κίνημα αυτονόμησης της Μακεδονίας και της Θράκης, λεγόταν «Φεντερασιόν», ή «Εργατική Σοσιαλιστική Ομοσπονδία Θεσσαλονίκης» είχε ιδρυθεί το 1909 από τον Εβραίο τυπογράφο, βουλγαρικής καταγωγής, Αβραάμ Μπεναρόγια και τον επίσης Εβραίο Κουν Βεντούρα.

-Η Φεντερασιόν, αποτελούνταν κυρίως από Εβραίους και Βούλγαρους.

-Ο Μπεναρόγια προπαγάνδιζε μέσα από την εφημερίδα της οργάνωσης «Αβάντι», την αυτόνομη ομοσπονδία της Μακεδονίας, ως τμήμα μιας Βαλκανικής Ομοσπονδίας.

-Σήμερα ο πρωταγωνιστής του Σκοπιανού είναι ο εβραίος Τζορτζ Σόρος.

-ΤΥΧΑΙΟ ;

-Όχι το σήμερα είναι το αποτέλεσμα του τότε.

-Στις 4 Νοεμβρίου 1918, πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά, το πρώτο πανελλήνιο σοσιαλιστικό συνέδριο το οποίο αποφάσισε την ίδρυση του ΣΕΚΕ (Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδος), το οποίο, το 1924 μετονομάστηκε σε Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας. (ΚΚΕ).

-Γεράσιμος Καλογεράκης !!!
 
TOP
 
 
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions