Το FoulsPress είναι το μεγαλύτερο σύστημα αναμετάδοσης συνδέσμων σε πραγματικό χρόνο σε πλατφόρμα blogger!
Και είναι δωρεάν...

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020

Alexandroupoli Online: Βελτιώνουμε το μπάνιο και την ταράτσα του σπιτιού μας

Alexandroupoli Online
Ιστότοπος ενημέρωσης, πληροφόρησης, άποψης και διαλόγου
Βελτιώνουμε το μπάνιο και την ταράτσα του σπιτιού μας
Feb 21st 2020, 22:15

Βελτιώνουμε το μπάνιο και την ταράτσα του σπιτιού μας
Τα πλακάκια του μπάνιου είναι το Α και το Ω στην εμφάνιση του εν λόγω χώρου. Γι' αυτό και όταν έρθει η στιγμή να φτιάξουμε το μπάνιο μας ή να προχωρήσουμε σε ανακαίνιση μπάνιου, ένα από τα πράγματα για το οποίο φροντίζουμε πρώτα είναι να διαλέξουμε πλακάκια.

Μερικές συμβουλές για σωστή ανακαίνιση μπάνιου με την κατάλληλη επιλογή σε πλακάκια:

✓ Συνοχή

Σ' ένα μεγάλο μπάνιο, η επιλογή να συνδυάσετε διαφορετικά σχέδια ή μεγέθη στα πλακάκια σας μπορεί να έχει ενδιαφέρον. Ωστόσο, σ' ένα μικρό μπάνιο καλό είναι να κάνετε την επιλογή σε ίδια πλακάκια για πάτωμα και τοίχους ώστε η ανακαίνιση μπάνιου να έχει συνοχή. Αυτή θα δημιουργήσει την αίσθηση του μεγαλύτερου χώρου για το μπάνιο σας.

✓ Υφές

Αν πάλι θέλετε να επιλέξετε περισσότερα από ένα πλακάκια για το μπάνιο σας, είναι προτιμότερο να πάτε με τον συνδυασμό δύο διαφορετικών υφών: ματ και γυαλιστερά. Το αποτέλεσμα είναι πιο αρμονικό και διαφορετικές υφές αντανακλούν διαφορετικά το φως στον χώρο.

✓ Μέγεθος

Αν και δεν μοιάζει λογικό, τα μεγαλύτερα σε μέγεθος πλακάκια ταιριάζουν καλύτερα σ' ένα μικρό μπάνιο καθώς δημιουργούν την αίσθηση ότι ο χώρος είναι μεγαλύτερος κι έτσι η ανακαίνιση του μπάνιου μας ολοκληρώνεται επιτυχώς.

✓ Επιφάνειες

Μη διστάσετε να καλύψετε με πλακάκια ακόμα και τη ντουζιέρα σας, δημιουργώντας ένα ενιαίο σύνολο - κατά προτίμηση μονοχρωματικό.

✓ Χρώμα

Μπορείτε ακόμα να διαλέξετε πλακάκια με χρώμα. Πέρα από την κλασική επιλογή του λευκού, μπορείτε να κάνετε μια επιλογή σε ροζ ή γαλάζιο και μπλε, ενώ και το πράσινο είναι μια απόχρωση που ταιριάζει στο μπάνιο σας.

Όσο σημαντική είναι η ανακαίνιση του μπάνιου, άλλο τόσο σημαντική είναι και η μόνωση ταράτσας, η οποία μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη με βασικότερο την εξοικονόμηση ενέργειας χάρη στο γεγονός ότι διατηρεί το σπίτι μας ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.

Ποια είναι μια καλή λύση στη μόνωση ταράτσας;

✓ Στεγανοποίηση με ασφαλτικές μεμβράνες: Η στεγανοποίηση με τη χρήση ασφαλτικών μεμβρανών παρέχει ολοκληρωμένη προστασία κατά της υγρασίας και μειώνει σε ικανοποιητικό βαθμό τις συνέπειες που προκύπτουν από τις εναλλαγές των εξωτερικών καιρικών συνθηκών, οι οποίες επηρεάζουν άμεσα τον εσωτερικό χώρο του κτιρίου. Χάρη στα ελαστομερή υλικά, από τα οποία αποτελείται, ακολουθεί τις διαστολές και τις συστολές της μονωμένης επιφάνειας και διατηρεί τη θερμοκρασία σταθερή και σε φυσιολογικά επίπεδα.

Η ανακαίνιση μπάνιου λοιπόν καθώς και η μόνωση ταράτσας αποτελούν ίσως τις πιο σημαντικές εργασίες που πρέπει να γίνονται σε ένα σπίτι. Ο λόγος δεν έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με το αισθητικό κομμάτι, αλλά πολύ περισσότερο με το γεγονός ότι χάρη σε αυτές τις βελτιώσεις βελτιώνεται συγχρόνως και το επίπεδο της καθημερινής μας ζωής. Επομένως, με τις κατάλληλες επιλογές σε υλικά και την εξειδικευμένη ομάδα εργασίας θα πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Άρθρο από Ανακαίνιση Μπάνιου DynamicHome.gr

 
Σπίτι
 
 
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου