Το FoulsPress είναι το μεγαλύτερο σύστημα αναμετάδοσης συνδέσμων σε πραγματικό χρόνο σε πλατφόρμα blogger!
Και είναι δωρεάν...

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020

Ξυπνήστε ρε: Η Ρωσία έχει την απάντηση στον νέο ιό που απειλεί τον πλανήτη

Ξυπνήστε ρε
Το Πρώτο Ελεύθερο Δημοκρατικό Μπλογκ της Χώρας
Η Ρωσία έχει την απάντηση στον νέο ιό που απειλεί τον πλανήτη
Jan 22nd 2020, 15:42

Η Ρωσία αναπτύσσει ένα εμβόλιο κατά του νέου κορονοϊού, που εντοπίστηκε για πρώτη φορά στο Γουχάν της Κίνας και έχει μεταδοθεί και σε άλλες χώρες.
Εμβόλιο για την αντιμετώπιση του νέου κορονοϊού αναπτύσσει η Ρωσία, όπως έκανε γνωστό ο επικεφαλής του Οργανισμού Πρόνοιας Καταναλωτών.

Η είδηση έρχεται εν μέσω της συνεχιζόμενης εξάπλωσης του νέου κορονοϊού που εντοπίστηκε για πρώτη φορά στην Κίνα νωρίτερα στις αρχές του μήνα και έχει ήδη κοστίσει τη ζωή εννέα ανθρώπων ενώ πάνω από 400 άτομα νοσηλεύονται.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) διεξάγει έκτακτη συνεδρίαση σήμερα εν μέσω φόβων ότι ο νέος ιός μπορεί να μετατραπεί σε πανδημία.

Ο ιός έχει εξαπλωθεί από την πόλη Γουχάν, στην Χουμπέι, στο Πεκίνο, τη Σαγκάη, το Μακάο, το Χονγκ Κονγκ αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ταϊλάνδη, τη Νότια Κορέα, την Ιαπωνία και την Ταϊβάν.

Οι αρχές παγκοσμίως είναι σε επιφυλακή καθώς εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι αναμένεται να ταξιδέψουν από την Κίνα στο εξωτερικό καθώς ξεκινούν οι αργίες για τον εαρτασμό του νέου έτους.

 
Άρθρα
 
 
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου