Το FoulsPress είναι το μεγαλύτερο σύστημα αναμετάδοσης συνδέσμων σε πραγματικό χρόνο σε πλατφόρμα blogger!
Και είναι δωρεάν...

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020

Κορφιάτικο: Ο κορωναϊός έρχεται στην Ευρώπη: Η Γαλλία επιβεβαιώνει τους πρώτους δύο ασθενείς.

Κορφιάτικο
Eνημερωτικό-μουσικό.
Ο κορωναϊός έρχεται στην Ευρώπη: Η Γαλλία επιβεβαιώνει τους πρώτους δύο ασθενείς.
Jan 24th 2020, 20:59

 • Η γαλλίδα υπουργός Υγείας Agnes Buzyn επιβεβαίωσε τις πρώτες δύο περιπτώσεις κορωνοϊών της χώρας. Η Γαλλία επιβεβαίωσε ότι δύο άτομα έχουν κορωναϊούς, καθιστώντας τα τα πρώτα κρούσματα στην Ευρώπη που έχουν προσβληθεί από τη λοίμωξη που έχει εξαπλωθεί σε τουλάχιστον 945 άτομα σε 11 χώρες εκτός Κίνας, όπου ξεκίνησε η εκδήλωση και έχει σκοτώσει 26
 • Τα δύο άτομα είναι τα πρώτα άρρωστα στην Ευρώπη. 
 • Από τότε που άρχισε η εκδήλωση στο Wuhan της Κίνας, έχει εξαπλωθεί σε 11 χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας. 
 • Ο πρώτος ασθενής είναι ένας άνδρας 48 ετών που νοσηλεύτηκε στο Μπορντό, ο οποίος ταξίδεψε μέσω του Γουχάν. 
 • Ο δεύτερος ασθενής νοσηλεύεται στο Παρίσι, αλλά δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες.
 •  Γάλλοι αξιωματούχοι προειδοποίησαν ότι «πιθανώς θα έχουν περισσότερες υποθέσεις».  
 • Μια κινέζα  καυχήθηκε στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι είχε καλύψει τα συμπτώματα του coronavirus για να γλιστρήσει στη Γαλλία νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. 
 • Δεν είναι σαφές εάν συνδέεται με τις επιβεβαιωμένες περιπτώσεις στη Γαλλία.
 • Οι δύο επιβεβαιωμένες περιπτώσεις ανακοινώθηκαν από τον υπουργό Υγείας, Agnes Buzyn. Είπε ότι και οι δύο άρρωστοι είχαν ταξιδέψει στην Κίνα.
  Η υπουργός δήλωσε ότι αναμένει περισσότερες υποθέσεις. «Έχουμε δύο περιπτώσεις», είπε. «Θα έχουμε πιθανώς και άλλες υποθέσεις».
  Η υπουργός είπε ότι πιστεύει ότι ένας λόγος για τον οποίο η Γαλλία είναι η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που έχει επιβεβαιώσει τις περιπτώσεις είναι ότι έχει αναπτύξει μια δοκιμασία που επιτρέπει στους ιατρούς να διαγνώσουν γρήγορα τους άρρωστους.
  Ένας από τους άρρωστους ανθρώπους, ένας 48χρονος άνδρας, πέρασε από το Wuhan, το επίκεντρο της Κίνας για τον ιό, πριν ταξιδέψει στη Γαλλία την Τετάρτη, είπε ο υπουργός. Το άτομο αυτό νοσηλεύεται στη νοτιοδυτική πόλη του Μπορντό.Η Γαλλία επιβεβαίωσε δύο περιπτώσεις κορωναϊών, η πρώτη στην Ευρώπη. Παρά τα μέτρα πρόληψης όπως η αποχέτευση που γίνεται στη Νότια Κορέα (εικόνα), ο ιός συνεχίζει να εξαπλώνεται παγκοσμίως
  Το άλλο άτομο νοσηλεύεται στο Παρίσι. Ο υπουργός είπε ότι το πρόσωπο αυτό ταξίδεψε επίσης στην Κίνα, αλλά ότι έχει λίγες άλλες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση. Επιβεβαιώθηκε λίγο πριν μιλήσει σε συνέντευξη Τύπου.
 • Με την προσθήκη της Γαλλίας, ο κοροναϊός έχει πλέον εξαπλωθεί σε τουλάχιστον εννέα χώρες παγκοσμίως. 
  Στην Κίνα, περίπου 926 άνθρωποι έχουν μολυνθεί και 26 έχουν πεθάνει. 
  Δεν έχουν αναφερθεί θανάτοι σε άλλες χώρες, αλλά τουλάχιστον 19 άτομα εκτός της Κίνας είναι τώρα άρρωστοι με την αναπνευστική ασθένεια τύπου SARS. 
  Ο ιός φαίνεται ότι προκαλεί κυρίως σοβαρές ασθένειες σε ηλικιωμένους με υποκείμενες συνθήκες υγείας. 
  Ωστόσο, οι κινεζικές αρχές ανέφεραν σήμερα ένα πρώτο θάνατο σε έναν νεαρότερο, έναν 36χρονο άνδρα. Δεν είναι σαφές εάν υπέφερε από άλλα χρόνια προβλήματα υγείας. 
  Στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεν έχουν επιβεβαιωθεί περιπτώσεις και έχουν απαλειφθεί 14 άτομα που είχαν αρχικά ύποπτα συμπτώματα. 
 • ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ DAILY MAIL : Corfiatiko.blogspot.com

 
ΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ
 
 
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου