Το FoulsPress είναι το μεγαλύτερο σύστημα αναμετάδοσης συνδέσμων σε πραγματικό χρόνο σε πλατφόρμα blogger!
Και είναι δωρεάν...

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020

Παρλάπιπας: Bίντεο-ντοκουμέντο: Συνεχίζεται η μεταφορά χιλιάδων Τουρκμένων ισλαμιστών στην Λιβύη - Εκεχειρία «σουρωτήρι»

Παρλάπιπας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ, ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ, ΝΕΑ, ΚΑΦΕΝΕΙΟ, Παρλάπιπας, NEWS, MUSIC,
Bίντεο-ντοκουμέντο: Συνεχίζεται η μεταφορά χιλιάδων Τουρκμένων ισλαμιστών στην Λιβύη - Εκεχειρία «σουρωτήρι»
Jan 22nd 2020, 12:03


Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Βίντεο κινητού τηλεφώνου που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του LNA στο Twitter, δείχνει πως ισλαμιστές μαχητές από τα μέτωπα της Συρία μεταφέρονται μ' αεροπλάνο στη Λιβύη.

Πολλοί προσπαθούν να καλύψουν τα πρόσωπά τους ενώ συνομιλούν κατά την διάρκεια της πτήσης.
Έτσι λοιπόν παρά την υποτιθέμενη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός η Άγκυρα συνεχίζει παρανόμως να μεταφέρει ισλαμιστές μαχητές στην Λιβύη μαζί φυσικά με άφθονο οπλισμό.

Η Άγκυρα πληρώνει τον «λογαριασμό» της μεταφοράς τους προκειμένου να στρατολογηθούν στο πλευρό του φιλότουρκου και μη εκλεγμένου (αλλά «αναγνωρισμένου» από τον ΟΗΕ και δυστυχώς και την Ελλάδα) πρωθυπουργού Σάρατζ κόντρα στις δυνάμεις του LNA του στρατάρχη Χάφταρ.
..
Την ίδια ώρα το SANA (Syrian Arab News Agency) αναφέρει πως οι τουρκικές κατοχικές δυνάμεις στη Βόρεια Συρία, ασκούν έντονη πίεση στα στοιχεία των τρομοκρατικών οργανώσεων και των μισθοφόρων που βρίσκονται υπό τις διαταγές τους (δηλαδή στο σύνολο του FSA που κάποτε οι Δυτικοί τους αποκαλούσαν «μαχητές της ελευθερίας») για να τους αναγκάσουν να ενταχθούν στις πολιτοφυλακές του GNA και να στηρίξουν το φιλοτουρκικό καθεστώς της Τρίπολης.

Οι τουρκικές δυνάμεις κατοχής σκόπιμα μειώνουν δραματικά τους μισθούς των μισθοφόρων τους που δεν έδειξαν προθυμία να πάνε στις μάχες της Λιβύης για να τους αναγκάσουν να το ξανασκεφτούν.

Συγχρόνως καταφεύγουν σε αναγκαστικές προσλήψεις από τις φυλακές που δημιουργήθηκαν από τον τουρκικό στρατό και τις τρομοκρατικές οργανώσεις, στο έδαφος της Συρίας.

Πρόσφατα αποκαλύφτηκε πως ήδη 2.000 Σύροι μαχητές έχουν ταξιδέψει από την Τουρκία ή πρόκειται να φτάσουν σύντομα για να πολεμήσουν στα πεδία μάχης της Λιβύης.

Είναι να μεταφερθούν άλλοι 3.500 μαχητές οι οποίοι εκπαιδεύονται σε τουρκικά στρατόπεδα.

 
ΔΙΕΘΝΗ
 
 
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου