Το FoulsPress είναι το μεγαλύτερο σύστημα αναμετάδοσης συνδέσμων σε πραγματικό χρόνο σε πλατφόρμα blogger!
Και είναι δωρεάν...

Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019

Pronews.gr: Μπόρις Τζόνσον: «Θα κάνω δώρο το Brexit στην καλή μου τα Χριστούγεννα!»

Pronews.gr
Μπόρις Τζόνσον: «Θα κάνω δώρο το Brexit στην καλή μου τα Χριστούγεννα!»
Dec 9th 2019, 14:11

Ο Τζόνσον βρέθηκε σήμερα σε εκλογικές περιφέρειες – προπύργια των Εργατικών στα Δυτικά Μίντλαντς της Αγγλίας για να προωθήσει το μήνυμά του ότι «μόνον αυτός μπορεί να φέρει σε πέρας το Brexit», όταν κάποια στιγμή στη διάρκεια συνέντευξης ο δημοσιογράφος Ντάνι Κέλι του έθεσε το ερώτημα για το δώρο προς την εκλεκτή της καρδιάς του: «Αυτό που ελπίζω να λάβουν όλοι ως δώρο σ' αυτή τη χώρα, την υλοποίηση του Brexit», απάντησε.

«Όχι, πάλι», πήγε να διαμαρτυρθεί ο δημοσιογράφος με τον Τζόνσον να τον διακόπτει: «Θέλατε την απάντησή μου, κύριε. Σας τη δίνω. Ελπίζω να έχουμε ολοκληρώσει το Brexit μέχρι τα Χριστούγεννα, γιατί έχουμε έτοιμη μια φανταστική συμφωνία»…

Καθώς πλησίαζε στο τέλος της η συνέντευξη ο δημοσιογράφος επανήλθε: «Τι θα της αγοράσετε;»

«Εκείνο που δεν θέλουμε είναι άλλη μια χρονιά καθυστερήσεων και αδιεξόδου με τον Κόρμπιν και την Στέρτζον, που θα φέρουν πίσω τη χώρα μας. Δεν σκέφτομαι τα Χριστούγεννα φίλε μου, παρά μόνον όταν το τελειώσουμε αυτό», ξεγλίστρησε ο συντηρητικός πρωθυπουργός.

Νωρίτερα ο Τζόνσον είχε πιάσει την κουβέντα με εργαζόμενους σε ψαραγορά στο Γκρίμσμπι και πόζαρε στο φακό, αλλά και για selfies.
 

 
 
 
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου