Το FoulsPress είναι το μεγαλύτερο σύστημα αναμετάδοσης συνδέσμων σε πραγματικό χρόνο σε πλατφόρμα blogger!
Και είναι δωρεάν...

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019

Press24.gr: Νέα σοκαριστικά ΒΙΝΤΕΟ από τη φωτιά στο ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού - Τι δηλώνει η ιδιοκτήτρια

Press24.gr
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot
Νέα σοκαριστικά ΒΙΝΤΕΟ από τη φωτιά στο ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού - Τι δηλώνει η ιδιοκτήτρια
Dec 11th 2019, 05:42

Να βρεθούν οι ένοχοι του εμπρησμού ζήτησε μέσω δηλώσεων της στο κεντρικό δελτίο του Alpha η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου που πριν από λίγες μέρες τυλίχθηκε στις φλόγες.

«Θέλουμε να βρεθούν οι ένοχοι, θα βοηθήσουμε πάρα πολύ, σε ό,τι μας ζητηθεί πάνω σε αυτό το κομμάτι» ανέφερε η Παναγιώτα Κελέστη και πρόσθεσε: «Εμείς δεν έχουμε εχθρούς, γενικά δεν είχαμε θέματα με κανέναν».

Αναφερόμενη στο οίκημα τόνισε πως: «Το ακίνητο κινδύνευε και κινδυνεύει άμεσα με πλειστηριασμό. Το γνωρίζαμε αυτό. Εμείς από την πρώτη μέρα ξέραμε όταν νοικιάσαμε το ακίνητο ότι είχε πολλές οφειλές σε τράπεζες και εφορίες και ξέραμε ότι μπορεί να κινδυνεύσει το ακίνητο, αλλά δεν το περιμέναμε τόσο γρήγορο».

Ταυτόχρονα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha παρουσίασε νέα βίντεο-ντοκουμέντα από τη στιγμή της πυρκαγιάς, όπου φαίνονται οι εργαζόμενοι και οι ένοικοι του ξενοδοχείου της Λεωφόρου Συγγρού να κάνουν απέλπιδες προσπάθειες να σωθούν από τις φλόγες.

Δείτε το βίντεο από τον Alpha:

 
Κοινωνία
 
 
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου