Το FoulsPress είναι το μεγαλύτερο σύστημα αναμετάδοσης συνδέσμων σε πραγματικό χρόνο σε πλατφόρμα blogger!
Και είναι δωρεάν...

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019

Press24.gr: Η Βασίλισσα Ελισάβετ ψάχνει ειδικό στα social media - Η αγγελία και η αμοιβή που προσφέρεται

Press24.gr
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot
Η Βασίλισσα Ελισάβετ ψάχνει ειδικό στα social media - Η αγγελία και η αμοιβή που προσφέρεται
Dec 15th 2019, 03:12

Έναν ειδικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναζητά η Βασίλισσα Ελισάβετ προκειμένου να αναλάβει τη διαχείριση των social media της οικογένειας.

Σύμφωνα με την "Time", η αγγελία δημοσιεύθηκε στο LinkedIn και αναφέρει τα εξής: "είναι γνωστό ότι το περιεχόμενο της πλατφόρμας σας έχει εκατομμύρια viewers. Ψάχνουμε έναν επικεφαλής για τα Ψηφιακά Μέσα για να εγκατασταθεί στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Κάντε αίτηση εδώ".

Στα καθήκοντα του νέου manager των social media της Βασιλικής Οικογένειας, ο οποίος θα αμείβεται με 60.000 έως 66.700 δολ. τον χρόνο- ανάλογα με την εμπειρία του- θα είναι η επίβλεψη των λογαριασμών της Βασιλικής Οικογένειας στα social media, η ανάπτυξη ψηφιακών στρατηγικών και η διαχείριση μιας μικρής ομάδας ειδικών των ψηφιακών μέσων. Επίσης θα απολαμβάνει δωρεάν γεύμα και 33 ημέρες διακοπών.

Σημειώνεται ότι η Βασίλισσα έστειλε το πρώτο της tweet το 2014 όταν επισκέφθηκε ένα βρετανικό Μουσείο και θέλησε να μεταφέρει στιγμιότυπα από την έκθεση στα social media.

Με πληροφορίες από "time.com"

 
Διεθνή
 
 
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου