Το FoulsPress είναι το μεγαλύτερο σύστημα αναμετάδοσης συνδέσμων σε πραγματικό χρόνο σε πλατφόρμα blogger!
Και είναι δωρεάν...

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019

Press24.gr: Σητεία: Πέθανε 67χρονος από ανακοπή - Τον μετέφεραν εθελοντές διασώστες λόγω έλλειψης ασθενοφόρου

Press24.gr
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot
Σητεία: Πέθανε 67χρονος από ανακοπή - Τον μετέφεραν εθελοντές διασώστες λόγω έλλειψης ασθενοφόρου
Dec 15th 2019, 00:26

Κατέληξε ο 67χρονος Γερμανός, που υπέστη ανακοπή μέσα στο σπίτι του, το βράδυ της Παρασκευής, στην Αγιά Φωτιά Σητείας.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σητείας, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Η σύζυγός του, που ήταν παρούσα όταν ο 67χρονος υπέστη την ανακοπή, ήταν αυτή που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Ωστόσο, το ασθενοφόρο είχε μεταβεί στον Άγιο Νικόλαο προκειμένου να μεταφέρει μία ηλικιωμένη γυναίκα για μαγνητική τομογραφία.

Έτσι, ζητήθηκε η συμβολή των εθελοντών διασωστών εκτάκτων αναγκών Κρήτης (ΕΔΕΑΚ), ενώ στο σπίτι του 67χρονου μετέβησαν και αστυνομικοί. Οι διασώστες της ΕΔΕΑΚ έκαναν προσπάθειες ανάνηψης με την βοήθεια απινιδωτή. Σημειώνεται πως στο σημείο υπήρχε άτομο που είχε ξεκινήσει ήδη την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ).

Ο 67χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σητείας με το όχημα της ΕΔΕΑΚ, συνοδεία του περιπολικού, χωρίς να σταματήσει καθ' οδόν η προσπάθεια ανάνηψης του, ενώ συνεχίστηκαν οι προσπάθειες, από τους γιατρούς στα ΤΕΠ του νοσοκομείου, αλλά, δυστυχώς, χωρίς αποτέλεσμα.

Πηγή: neakriti.gr

 
Κοινωνία
 
 
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου