Το FoulsPress είναι το μεγαλύτερο σύστημα αναμετάδοσης συνδέσμων σε πραγματικό χρόνο σε πλατφόρμα blogger!
Και είναι δωρεάν...

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019

e-thessalia.gr: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 54χρονος με τα 640 γραμμάρια ηρωίνης

e-thessalia.gr
Θεσσαλία
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 54χρονος με τα 640 γραμμάρια ηρωίνης
Dec 11th 2019, 06:00

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά από την απολογία του στον ανακριτή Βόλου ο 54χρονος που συνελήφθη να κρύβει σε κτήμα ιδιοκτησίας του σε περιοχή κοντά στον Βόλο 640 γραμμάρια ηρωίνη.

Ο μεσήλικας οδηγήθηκε χθες στον ανακριτή και στον εισαγγελέα υπηρεσίας οι οποίοι τον άφησαν ελεύθερο μέχρι να καθίσει στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, υπό τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και παραμονής στο εξωτερικό, της εμφάνισης το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του, ενώ κατέβαλε και εγγύηση ύψους 7.000 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος στην απολογία του ισχυρίστηκε πως είναι τοξικομανής και είχε τη μισή ποσότητα ναρκωτικών για δική του χρήση, -τα υπόλοιπα ανήκαν σε έναν φίλο του- και δεν είχε σκοπό τη διακίνησή τους.
Παράλληλα προσκόμισε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας που είχε εκδοθεί το 2017 με την οποία είχε κριθεί ως τοξικοεξαρτημένος, καθώς εντοπίστηκε να κατέχει 200 γραμμάρια ηρωίνης για προσωπική χρήση.

Υπενθυμίζεται πως ο 54χρονος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας. Οι αστυνομικοί είχαν διενεργήσει έρευνα στην οικία του φερόμενου ως δράστη, αλλά και στο αγρόκτημα που χρησιμοποιούσε, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 640 γραμμαρίων, ποσότητα φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, βάρους 33,7 γραμμαρίων, μικρές ποσότητες ναρκωτικών δισκίων και αποξηραμένης κάνναβης, δύο φιαλίδια με σκόνη αγνώστου συνθέσεως, βάρους 61,1 γραμμαρίων, ποσότητα αφορολόγητου καπνού, βάρους 492 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, το χρηματικό ποσό των 3.945 ευρώ, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.
Επιπλέον, κατασχέθηκε το Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο του 54χρονου, ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς του.
Τονίζεται ότι σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα από τη στιγμή που διαπιστώνεται πως κάποιος είναι τοξικομανής, τότε βρίσκεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο επιβολής πλημμεληματικού χαρακτήρα ποινής από ένα έτος μέχρι και πέντε χρόνια, αφού πέφτει η κατηγορία της διακίνησης που είναι κακούργημα και τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον οκτώ ετών.

 
Τοπικά
 
 
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου